Fysioterapi

Fysioterapi

Hos Ryomgård fysioterapi, tager vi os alle typer af skader og smerter. I klinikken giver vi os god tid at undersøge dig, og lave en plan for hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Fysioterapien kan bestå af massage, påvirkning af triggerpunkter, akupunktur, optapening, manipulation og andre teknikker. Der er også mulighed for at træne og lave øvelser i samarbejde med fysioterapeuten i vores træningscenter.

Du behøver ikke at have ondt, for at få det bedre

Hos Ryomgård Fysioterapi laver vi også forebyggende behandlinger. Manuel behandling og træning forebygger og holder dig i god form.

Praktisk og priser

Ryomgård fysioterapi har ikke overenskomst med sygesikringen, så du behøver ikke en henvisning fra lægen. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark får du stadigt dit tilskud. Hos os kan du som oftest bruge din forsikring. Du skal selv sørge for at have et lagen med, Du kan også købe et på klinikken.

Priser
Det koster 47,39 kr. mere, end på en klinik med sygesikringstilskud. På en klinik med sygesikrings tilskud, betaler du får en behandling. Du får tilskud fra Danmark og din forsikring.

Normal behandling: 225 kr. (tilskud fra Danmark 88 kr.)
Forebyggende manuel behandling 25 minutter 10 turs klippekort: 1899 kr.

Betaling via MobilePay eller efter aftale.

Åbningstider
Efter aftale
Tlf tid.: 07:00-17:00